Çimentaş, Elazığ İl Özel İdaresi Kadın Basketbol Takımının Forma ve Spor Salonu'nun İsim Sponsoru Oldu

19 Kasım 2021 Cuma

Çimentaş yeniden Elazığ İl Özel İdaresi Spor Salonu’nun isim sponsorluğunu sürdürürken, Kadın Basketbol takımının da forma sponsoru oldu. 70 yıldır doğduğu topraklara değer katan Çimentaş, 2006 yılından beri faaliyet gösterdiği Elazığ’da sosyal yatırımlarını sürdürüyor.

Çimentaş, 2021 yılının ilk çeyreğinde isim sponsoru olduğu Elazığ İl Özel İdaresi Spor Salonu anlaşmasını bir dönem daha uzatırken, Kadın Basketbol takımının da forma sponsoru oldu.

Çimentaş CEO’su Cenker Mirzaoğlu, konuya ilişkin şu değerlendirmeyi yaptı:

“Elazığ’daki çalışmalarımızı sadece üretimle sınırlı görmüyor, yerel kurumlar ve halk ile olan yakın ilişkilerimizi sürdürebilmek için özel projelere destek veriyoruz. Bu çerçevede üstlendiğimiz Elazığ İl Özel İdaresi Spor Salonu’na isim ve Kadın Basketbol Takımı’na forma sponsorluklarını zevkli bir görev görüyoruz. Elazığlı hemşehrilerimiz arasında spor sevgisinin artmasını ve sporun yaygınlaşmasını amaçlayan bu projenin tüm Çimentaş çalışanlarını mutlu ettiğini belirtmeliyim.”